Kantskydd

Kantskydd för emballering

Prisvärda och miljövänliga kantskydd i hög kvalitet av återvinningsbar papp/kartong som förebygger transportskador genom att både skydda ditt gods mot stötar och ge ökad pallstabilitet under transport och lagerhållning. Både kanter och hörn på ömtåliga produkter skyddas och kanterna avlastas även från det extra trycket som uppstår vid bandning. Det är ett flexibelt skydd som också fungerar utmärkt både på in- och utsidan på kartonger och lådor som staplas på pall för att skydda kanterna som ofta riskerar att tryckas samman vid bandning. Skydden säljs som standard i längd 1100 mm men kan enkelt kapas till önskad längd och kan användas både lodrätt och vågrätt. Säljs som helpall. Standardsortiment av L-profiler enligt följande:

Format mm Tjocklek mm Antal/pall
35x35x1100 3 6500
50x50x1100 3 5000
50x50x1100 5 3200

kantskydd

Kantskydden tillverkas av flera lager av kartong. Vi har även kantlister i andra färger, storlekar och utförande i sortimentet så kontakta oss gärna för offert. Som exempel kan vi leverera även vita, silverfärgade och PE-belagda kantskydd i tjocklekar från 2,0 mm till 7,0 mm samt med olika kantbredder och längder.

Fördelar
-Håller ditt gods stadigt på pallen.
-Skyddar kanter och hörn på produkter och kartonger under transport och lagring.
-Avlastar tryck från bandning.
-Kan enkelt kapas till önskad längd.
-Kan användas både vågrätt och lodrätt.
-Miljövänligt alternativ: tillverkas av återvinningsbar papp.
-Håller produkterna stadigt på pallen.

Vi har även kantskydd i foam som tillför stötdämpning och på så vis ger ett extra skydd för ömtåliga produkter. Vi tillhandahåller hela Nomapacks emballageserie i foam, gå till vår sida ”Nomapack” för mer information.

Kontakta oss för priser.
Caroline